08-41067800 info@gulahunden.se

Vi är inte unga eller stekiga

Gula Hunden består av Mary-Ann Aro, Mikael Eriksson och våra nära underentreprenörer. Vi är en liten digital byrå som passar för små och medelstora företag. Våra kunder är vår ”familj” och Gula Hundens rykte är lika med våra personliga rykten.

Vi söker dig som vill ha en långsiktig partner. Ju längre vi samarbetar desto mer lär vi oss av varandra. Tillsammans jobbar vi utifrån och in istället för inifrån och ut. Vi kan alla presentera våra produkter och tjänster – men omvärlden, teknikutvecklingen, marknaden, dina kunders behov och hur vi tar kontakt med varandra förändras ständigt.

Vem är din kund? Vad har din kund för utmaningar? Hur kan du lösa kundens önskemål och hur kan du göra det bättre än dina konkurrenter? Det kan vi hjälpa dig med på webben.

Mikael och Mary-Ann driver Gula Hunden Marketing och Gula Hunden Webbyrå

Mikael har jobbat med programmering och webbutveckling sedan 2001 och drivit eget företag sedan 2005. Mary-Ann har jobbat med sälj och marknad inom finans, kreditförsäkring, kreditinformation och inkasso sedan 2001.

2014 slog vi ihop våra erfarenheter och personligheter och startade Gula Hunden. Vi är barndomsvänner från Ingarö och jobbade ihop som kund/leverantör under en tid innan vi bildade bolag tillsammans.

Besök oss

Vi finns i Tornhusets kontorshotell i Gustavsbergs Hamn. Om du vill åka båt till oss är det inte långt från Skurusundet via Baggensfjärden till Farstaviken. Under sommarmånaderna kan du ta M/S Gustafsberg VII från Nybroviken. Hon lägger till precis utanför vår dörr. Oavsett färdmedel är du varmt väkommen till oss!

Gula Hunden har sitt kontor i Tornhuset i Gustavsbergs hamn.

Gula Hunden är en certifierad Google Partner.