08-41067800 info@gulahunden.se

Google Ads

Genom Google Ads letar vi upp din målgrupp och ökar din försäljning. Gula Hunden är certifierad Google Partner och jobbar med samtliga annonsformat: sök-, display-, video- och Shopping beroende på vad som fungerar bäst för din verksamhet.

Facebook och Instagram

Facebook och Instagram är bra plattformar för att bygga varumärke, skapa en lojal målgrupp och påminna om ditt företags existens, produkter och tjänster. Låt oss ta hand om hela ditt flöde på sociala medier eller ”bara” hantera annonseringen åt dig!

Nyhetsbrev

Öka din försäljning och behåll trogna kunder genom att berätta om events, erbjudanden, nyheter, förändringar, eller bara önska god jul! Vi hjälper dig att nå ut till både nya och gamla kunder och mäter resultatet genom att utvärdera hur mottagarna reagerar på din kommunikation.

Sociala medier

Var på webben spenderar din målgrupp sin tid? Vi tar reda på det och hjälper dig att väcka uppmärksamhet på sociala medier med målinriktat innehåll, grymma bilder och videos. Var inte rädd för att sticka ut ur mängden!

SEO

Med många års erfarenhet jobbar vi strategiskt och metodiskt för att ditt företag ska synas högre upp än dina konkurrenter. Det spelar ingen roll om du inte har en gigantiskt budget, vi har knäckt många konkurrenter genom att jobba långsiktigt och aldrig ge upp.

Teknisk SEO

SEO handlar inte bara om att optimera innehåll. Det finns många fler kriterier som sökmotorerna tittar på, till exempel användarvänlighet, mobilanpassning, säkerhet och uppladdningshastighet. Vi säkerställer de tekniska förutsättningarna för din sajt så att du inte hamnar efter dina konkurrenter!

Länkanalys (Off-Page SEO)

En inlänk betyder att att någon har ”validerat” eller ”röstat” på din webbplats. Ju fler röster desto högre domänstyrka, vilket ökar din placering på Google och andra sökmotorer. Än idag använder vissa företag köpta inlänkar, dvs köpta åsikter. Enligt Gula Hunden är den tiden förbi. Vi jobbar enbart med att säkerställa äkta och relevanta länkar i ditt nätverk.

A/B Test

Vet du hela sanningen om vad din målgrupp tycker om din webbplats? Förmodligen inte. Det kan vi ta reda på genom A/B test av olika varianter av din hemsida eller e-handelsplattform. Varför gissa när man kan ta reda på fakta?

Konverteringsoptimering

Många digitala byråer lovar att öka konverteringen, men vad betyder det? Alla konverteringar har olika värde och du har säkert olika vinstmarginal på dina produkter. Ibland kan man till och med behöva minska antal konverteringar för att öka ROI. Vi fokuserar helt och hållet på att öka din vinst!

Projektledning

En av Gula Hundens styrkor är projektledning. Det är en stor resurs för våra kunder som inte har tid, lust eller kompetens inom vår bransch. Vi tar hand om alla frågor och upphandlingar som är kopplade till din digitala strategi så att du kan fokusera på det du är bra på istället.

Eye tracking

Eye Tracking är en teknologi som används i många sammanhang, till exempel forskning, VR, Gaming, hjälpmedel och Consumer Insights. Med den här teknologin kan vi hjälpa dig att göra varianttester av din webbplats för att ta reda på om den är visuellt optimerad eller om besökarna distraheras av design, layout eller funktioner som tar bort fokus från det som är viktigt.

Analyser

Analyser är den smartaste strategin för den som vill veta hur marknaden ser ut istället för att bestämma vad kunderna vill ha. Hur ser din målgrupp ut? Vilka söktermer använder din målgrupp? Vad gör besökarna på din webbplats? Vi tar reda på var, när och hur du ska lägga din budget för att öka din lönsamhet på webben.

Hemsida

Behöver du hjälp med att sökmotoroptimera din hemsida? Vi tar hand om både content, inställningar, tekniska förutsättningar och Off-Page. Om du inte redan har en hemsida kan vi bygga en användarvänlig och sökmotoroptimerad hemsida åt dig. Inga projekt är för små eller för stora för oss.

E-handel

Går din e-handel dåligt? Vi har massor erfarenhet av att öka vinsten för e-butiker. Till skillnad från större byråer jobbar vi i nära dig. Vi vill träffa dig, förstå din verksamhet och hur du tänker. Vi lägger mycket personlig stolthet och hantverk i vårt arbete och låter inte maskinerna ta över hela jobbet.

Webbutv./programmering

Gula Hunden är inte bara en digital byrå, vi har även hög kompetens inom webbutveckling. Vi förstår hur viktigt det är att marknadsföring och teknik går hand i hand. Om du behöver hjälp med programmering eller integrationer mellan olika system så har du kommit till rätt ställe!

Ranking och konkurrenter

Syns dina konkurrenter högre upp än ditt företag på sökmotorerna? Vi tar reda på varför, vad man kan göra åt det och bevakar din placering på webben jämfört med dina konkurrenter.