08-41067800 info@gulahunden.se

Våra priser och paket

 

Om du vill ha en ”quick fix” har du tyvärr kommit fel. Att jobba med sökmotoroptimering är ett marathon och inte ett sprinterlopp.

Vi jobbar med långsiktiga relationer för att öka våra kunders lönsamhet på webben. Vi vill lära känna er, förstå er bransch och era kunder, besöka era lokaler, förstå era önskemål och värderingar. Först då kan vi översätta er verklighet till vår digitala värld och lägga ut en bombmatta på webben åt er. Lokalt, nationellt eller globalt.

Alla verksamheter är olika och har olika behov och utmaningar. Vi anpassar våra insatser till det som är viktigast för er och passar er plånbok. Nedan följer några exempel.

Litet eller lokalt företag

Det här paketet passar för små tjänsteföretag eller lokala verksamheter som till exempel har en butik eller verkstad. Vi ser till att ingen i ditt geografiska område eller i din specifika målgrupp missar ditt företag, dina tjänster, produkter eller din adress!

Kvartalsavgift 6 000 kr

Uppstartskostnad 5 000 kr

 

Medelstort företag inom tjänster eller produkter

För lite större företag som till exempel har hela Sverige eller hela Stockholm som sin marknad. Oavsett om man säljer produkter eller tjänster. En större geografisk marknad innebär en större utmaning på webben på grund av högre konkurrens. Men en större marknad innebär också större möjligheter. Vi kommer att hitta dina målgrupper och potentiella kunder!

Kvartalsavgift 9 000 – 12 000 kr

Uppstartskostnad 6 000 kr

E-handel och internationella verksamheter

För företag som har verksamhet i många länder eller bedriver e-handel rekommenderar vi det här prispaketet. Förutom allt som ingår i de ovanstående paketen jobbar vi hårt med nationella strategier eller med sökmotoroptimering av hela innehållet i din webbshopp. Vi sökmotoroptimerar produktkategorier, produktgrupper och artiklar och vi kan även marknadsföra produkterna med Google Shopping.

Kvartalsavgift 15 000 kr och uppåt

Uppstartskostnad 8 000 kr

Vad gör Gula Hunden?

Alla verksamheter är olika. Det är skillnad på tjänster och produkter. Försäljning via återförsäljare eller till direktkund. Fysiska butiker, verkstäder, lokaler och e-handel. Lokalt, hela Sverige, Skandinavien eller globalt. Sist men inte minst måste man ta hänsyn till vinstmarginalerna. Det är här Gula Hunden kommer in. Vi lägger vårt lager på er verksamhet genom våra kunskaper om den digitala världen.

  • Google Ads
  • Sociala medier
  • Nyhetsbrev
  • SEO (sökmotoroptimering)
  • Content (innehåll och översättningar)
  • Användarvänlighet (mobilt och på desktop)
  • Grafisk design
  • Webbutveckling och webbdesign
  • Och mycket mer

Gula Hunden är certifierade av Google – för våra kunders trygghet.